Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Teka - ML 82 BM INFINITY 112030009

В наявності
Артикул: ML 82 BM INFINITY 112030009
27 819 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Купити зі знижкою
Опис

До побачення обертова тарілка, привіт керамічна основа

\n\n

Завдяки новій керамічній основі ваш посуд буде краще розподіляти тепло, а підтримувати прилад у чистоті тепер буде легше, ніж будь-коли.

\n\n

Піца із скоринкою в мікрохвильовій печі, реально!

\n\n

Тарілка для смаження допоможе вам готувати легко та швидко. Ви можете приготувати картопляний омлет, не перевертаючи його, спекти пиріг і навіть зробити хрумку картоплю фрі. З новою тарілкою, яка нагрівається до високої температури, навіть ваша піца буде з золотистими хрумкими краями.

\n\n

Дизайн від Giugiaro Italdesign

\n\n

Серія Infinity G1 була розроблена престижною італійською студією Giugiaro Italdesign, яка визнана в усьому світі тим, що створила деякі з найбільш символічних автомобілів в історії У співпраці з Ferrari, Lamborghini, Audi and Bugatti.

\n\n

Ексклюзивна матова чорна обробка

\n\n

Усі вироби Infinity G1 Edition мають ексклюзивне матове чорне покриття з текстурою, що нагадує оксамит, ніжна на дотик. Оздоблення мідного кольору додає вишуканості та елегантності всім продуктам серії.

\n\n

Відкрийте для себе все видання

\n\n

Серію техніки Infinity G1 було розроблено, щоб перетворити кухню на унікальний простір. Серед серії можна обрати: стандартну або компактну духовку, мікрохвильову печ, індукційнійну обо газову варильну поверхню та кухонний очищувач повітря. Відкрийте для себе повний компект серії!

\n
Вгору