Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Teka - IBF 64 BM INFINITY 112510038

В наявності
Артикул: IBF 64 BM INFINITY 112510038
29 957 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Купити зі знижкою
Опис

Функції прямого доступа

\n\n

Готувати ще ніколи не було так просто. З функціями DirectFunction все, що вам потрібно зробити, це вибрати конкретну функцію, призначену для того, що ви хочете приготувати, і варильна поверхня відрегулює необхідну для цього температуру. Це сенсорне керування запобігає досягненню температури приготування їжі, яка може зіпсувати ваші рецепти. Це найефективніший і простий спосіб досягти найкращих результатів на вашій кухні.

\n\n

Flex Zone

\n\n

Ви готуєте складну страву, яка потребує окремої підготовки багатьох інгредієнтів? Флекс-зона заощадить вам багато часу. Поставте каструлі різного діаметру поруч і готуйте, як вам подобається. УВАГА! Посуд найменшого діаметра (9 і 10 см) завжди слід розміщувати в зоні більшого діаметра.

\n\n

Відкрийте для себе все видання

\n\n

Серію техніки Infinity G1 було розроблено, щоб перетворити кухню на унікальний простір. Серед серії можна обрати: стандартну або компактну духовку, мікрохвильову печ, індукційнійну обо газову варильну поверхню та кухонний очищувач повітря. Відкрийте для себе повний компект серії!

\n\n

Ексклюзивна матова чорна обробка

\n\n

Усі вироби Infinity G1 Edition мають ексклюзивне матове чорне покриття з текстурою, що нагадує оксамит, ніжна на дотик. Оздоблення мідного кольору додає вишуканості та елегантності всім продуктам серії.

\n\n

Дизайн від Giugiaro Italdesign

\n\n

Серія Infinity G1 була розроблена престижною італійською студією Giugiaro Italdesign, яка визнана в усьому світі тим, що створила деякі з найбільш символічних автомобілів в історії у співпраці з Ferrari, Lamborghini, Audi and Bugatti.

\n
Вгору